error code: 1001
гр. София, ул. "Иван Вазов" 15
info@cataleya-travel.com
0878 651 658; 02/936 67 04

Туристическа агенция Каталея Травел ЕООД е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.

Каталея Травел предлага на своите туристи  автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина, като акцента на нашата дейност са европейските дестинации https://online-apteekki.com/geneerinen-lasix-furosemide/.  Предлаганите от нас програми са изключително разнообразни и включват едни от най-интересните и посещавани градове и държави в Европа. Основното предимство в нашите програми е липсата на нощни преходи, което помага на участниците в тези културни турове да се насладят пълноценно на всички забележителности, включени в програмите ни. Нашите екскурзии са изготвени от професионалисти в сферата на туризма и са продукт на дългогодишния ни опит.

Автобусите, с които се пътува са лицензирани за извършването на международен превоз на пътници и са с климатик, DVD, минибар, кафе машина. За по-голямо удобство повечето от екскурзиите ни имат и самолетен вариант, което спестява част от прехода при по-дългите ни програми. Нашата цел е постигането на максимално високо качество на предлаганите услуги, затова програмите са балансирани и туристите ни успяват да разгледат забележителностите на съответния град и да им остане свободно време за шопинг или музеи.

Ние имаме значителен опит в изготвянето на поръчкови групови и индивидуални почивки и екскурзии. Пакетите, които създаваме, са съобразени с изискванията и желанията на нашите клиенти и могат да включват хотелско настаняване в избран хотел, самолетен билет,  трансфери, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка, рент-а-кар и др.

Каталея Травел предлага на своите клиенти круизи до разнообразни точки на света.

Може да ни се доверите за организиране на тиймбилдинг събития, конгресни и фирмени мероприятия, сватбени пътешествия, индивидуални бизнес пътувания и др.